1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

ИНТЕГРАЛНИ СХЕМИ - ASWO

S14K320 CAP VAR SAFE 510V K JVR14N511K87I40 ROHS

#53056

ASWO

30069236

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,00 лв.

Интегр.схема SLC3011M SMD SO-14

#55324

ASWO

SLC3011M

Налично: yes/no
4,33 лв.